Stressileikkuri™-eKirja

Opas sisäisen rauhan löytämiseen

Oletko huomannut, kuinka paljon tuhlaat energiaasi turhien asioiden tekemiseen? Onneksi liiallisen stressin voi poistaa yksinkertaisilla mielenhallinnan ja suunnittelun tekniikoilla.

Muistatko, miltä tuntuu, kun sinulla on sisäinen rauha, jolloin elämä sujuu mukavasti eivätkä vastoinkäymiset lannista sinua? Muistatko, miltä tuntuu olla täysin vapaa stressistä?  Silloin tiedät työpöydän ääreen istuessa, mihin ryhtyä seuraavaksi. Tai koska viimeksi olet työpaikalta kotiin lähtiessäsi saanut tehtyä kaikki suunnittelemasi työtehtävät? Silloin sinulla on enemmän aikaa ja energiaa tehdä haluamiasi asioita. Voit lopettaa ajan tuhlaamisen nyt heti. Voit saavuttaa sisäisen rauhan ja onnellisen olotilan lukemalla STRESSILEIKKURI™-oppaan ja tekemällä sen avulla oikeita valintoja arkielämässäsi.

Olemme yhdistäneet suosituimmista stressin- ja ajankäytönhallinnan menetelmistä kokonaisvaltaisen hyvinvointipaketin, jonka avulla voit tehdä pieniä, mutta hyvinvointisi kannalta todella ratkaisevia muutoksia arkirutiineihisi.

Lue lisää 

Ota yhteyttä